- Pasteitje (v)
Hartige bladerdeeg gebakje gevuld met groenten.
- Pasteitje kip
Hartige bladerdeeg gebakje gevuld met kipfilet.
- Pasteitje rund
Hartige bladerdeeg gebakje gevuld met rundvlees.
- Bara (v)
Surinaamse snack waarbij gekruid deeg wordt gefrituurd.
- Bara gevuld met kipfilet
Bara gevuld met kipfilet in kerriesaus of ketjapsaus.
- Bara gevuld met lamsvlees
Bara gevuld met lamsvlees in kerriesaus.
- Bara gevuld met rundvlees
Bara gevuld met gesmoorde rundvlees in ketjapsaus.
- Bara gevuld met bakkeljauw
Bara gevuld met gezouten bakkeljauw.
- Bara gevuld met zoutvlees
Bara gevuld met gepekeld en gekruid rundvlees met kousenband.
- Bara gevuld met pom
Bara gevuld met pomtayer.
- Bakabana (v)
Een gebakken banaan in deegbeslag.
- Bakabana met satésaus (v)
Een gebakken banaan in deegbeslag met satésaus.
- Samosa (v)
Knapperige korst gevuld met gekruide aardappelen en doperwten.
- Samosa kip
Knapperige korst gevuld met gekruide kipfilet.
- Telo met satésaus (v)
Gebakken cassave met satésaus.
- Telo met bakkeljauw
Gebakken cassave met bakkeljauw.
- Loempia
Dun vel deeg gevuld met kip en gemengde groenten.
- Risolle
Gefrituurde gepaneerde flensje gevuld met kip en gemengde groenten.